Korzystając z cierpliwości kochanych

moderatorów, podepnę jeszcze jedno pytanie, nie chcąc zakładać kolejnego wątku.
Materiał jest taki (pomijam drobiazgi typu Title Menu, czołówka na First Play itp.) Mamy 98 min materiału Video w jednym pliku. Ma być jeden VTS dla tego pliku (choć niekoniecznie). Ma 19 rozdziałów. Z Title skaczę do Root Menu w którym zmieściłem 7 skoków, a resztę w dwóch "podmenu" i jest ok. Teraz czas na pytanie. Jak zrobić, aby mozna było za pomocą przycisku na pilocie "Root Menu" wrcać tam skąd się wyszło. Czyli np. skaczę do rozdziału 16-ego z trzeciego podmenu. Oglądam, oglądam...., ale po nacisnieciu na pilocie klawisza wróće do Root, a chciałbym do tego z którego był skok. Założenie jest takie, że z którego Menu skaczę to do tego ma być powrót po naciśnięciu przycisku na pilocie. Kurcze powoli sam sie gubię w tym co piszę, ale mam nadzieję, że ktoś zrozumie

. Wiadomo, że w jednym VTS może być tylko jedno menu danego typu, Root, Subpicture, Audio itd. Zatem jak oszukać nawigację. Najprostszy sposób to podzielić Video + Audio na klocki po czym umieścic je w osobnych VTS, ale jakos tak wydaje mi się to mało eleganckie.
No dobra oszustwo ma wyglądać tak. W jednym VTS mają znależć sie 3 pseudo RootMenu. Czy mozna to uzyskać, oszukać, wykiwać system.
Pozdrawiam...
Jeżeli za bardzo namotałem, to proszę zwrócić uwagę na godzinę, na fakt, że to weekend, drinki itd.