Słyszałem o podobnej sytuacji. kolesie mieli darmowe wieczory i weekendy i dzwonili. Zaczeli wyzywac kolesia. Rozpoczeła sie kłutnia. Koles nagle powiedzial ze bedzie nagrywac... Usłyszał a nagrywaj se ch*** je****. to i nagrał. A na osiedle rano podjechał smerfomobil i wyjasniali. Z tego wyjasniania wyszło tyle ze kolesie maja zapłacic 25 000 pln za zniesławienie (czy cos tam - nie wiem jaki artykuł)
Jak sytuacja sie bedzie powtarzac to zacznij rozmawiac. W miedzy czasie powiedz ze zaczyznasz nagrywac i wtedy rozpocznij nagrywanie, beda sie smiac z tego bo ci nie uwierza. ale na tasmie jest

. dziala.
Potem na policje z nagraniem SMS, zapisami maili rozmow GG i innymi. Nawet jak nie wezma Rozmowy to SMS, GG i e-mail wystarczyc powinien... chyba (warto sporobowac - moze sie w koncu odp*****) - w sumie co Ci zalezy....
Cytat:
|
Napisany przez Czołgista
Jesteś wg/mnie miłym i spokojnym gościem , ciężko mi jest uwierzyć że się
komuś poważnemu naraziłeś.
A na osoby nie poważne nie zwracaj uwagi.
Jeśli masz tel. dziwne to poprostu to zgłoś, gdzie trzeba.
|
Jak pisałem, nie trzeba czasem powodu. Wystarczy to ze ktos sie nudzi i ma darmowe wieczore i weekedny.
Koles o ktorym pisałem, kupił w poniedziałek telefon w MIX w +, a juz w sobote wieczorem dzwniol - zle wybral - kolesia ktory ma identyfikacje numeru i automatyczna sekretarke (mozliwosc nagrania rozmowy)
Mały OT:
Tak wogole to

dla wszyskich hardcorowcow siedziacych nocami przed kompem