Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.12.2005, 14:47   #24
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Dj Mich@ł
Porozglądałem się trochę na allegro za creative'm, ale wydaje mi się, że za tą samą cenę mogę mieć głośniki innej firmy o mocy 2x większej.. Na prawdę podobają mi się te: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74943487 Pasowałyby mi do reszty pokoju A poza tym są mocniejsze od crativów, które znalazłem..
A jeśli chodzi o rozwiązanie dylematu - trzebaby porównać każdy z tych odtwarzaczy.. A nie wiem, czy ktoś poświęci się, żeby kupić oba i testować
Moc w głośnikach to jest ostatnia rzecz, na którą bym patrzył. Raz, że to, co jest napisane w specyfikacji lub na pudełku nie ma w 99% nic wspólnego z rzeczywistą mocą, a dwa, że jeszcze niz zdarzyło mi się testować głośników, na których byłbym w stanie ustawić więcej niż 50% mocy i móc tego normalnie słuchać. Nigdy nie spotkałem się z czymś takim jak brakiem mocy w głośnikach.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post