Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2005, 01:37   #40
Oril
Nowy na forum

Data rejestracji: 05.12.2005
Oril w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam,u mnie sytuacja wygląda następująco:
mam zainstalowanego demona 4 ,alcohola 120 ,sd4_hide,virtual disc hidera i zainstalowaną moto gp 3 z obrazu płyty nrg(nero).Ok więc 1 opcja-łąduję obraz płyty moto gp nrg do alcochola,po czym uruchamiam sd4hd włączając tam opcje hide i odpalam moto gp 3 po czym wyskakuje mi okienko:"emulated detected please deactivate virtual drive and amulation software"i lipa.
przechodzę do 2 opcji, ładuję obraz do alcochola ale tym razem wyrzucam sd4hd a włączam virtual cd hider na funkcje hide all virtual drives,włączam moto gp 3 i wyskakuje mi okienko:"a required security module can not be avtivated.This program can not be executed".i znów lipa.
więc przechodzę do 3 opcji,wywalam obraz płyty z alcochola i wrzucam go do demona 4 i włączam sd4hd na funkcje hide i uruchamiam motogp 3 i wyskakuje mi komunikat:"original disc could not be found or authenticated" i lipa
4 opcja, ostro wkur...ny znów zamontowałem obraz w demonie ale wyrzuciłem sdh4d a uruchomiłem vrtual disc hider i uruchamiam moto gp 3 po czym znów wyskakuje mi te gówno:"a required security module can not be avtivated.This program can not be executed".i ku..a znów lipa,wiecie może jak uporać sie z tym problemem nadwyraz stresującym?

Ostatnio zmieniany przez Oril : 05.12.2005 o godz. 01:43
Oril jest offline