Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2005, 09:57   #27
Mich@ł
Ismail Delivered

Data rejestracji: 29.08.2003
Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Mich@ł wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez roman01
Witam a ja mam pytanie jeśli chodzi o Emperora III?
1. Czy można w jakiś sposób powiekszyc literki?
2. Na stronie Manty są tzw patche do tego DVD i jak widze są tam 3 pliki do sciagniecia "Oprogramowanie E3-1.3 Sanyo" , "Oprogramowanie E3-1.3 Samsung" , "Oprogramowanie E3-1.4 Samsung", czym one się roznia i ktory powinien zainstalować. Jak je zainstaluje to co ewentualnie ulepsze ?
3. Jakie rodzaje dżwięku odtarza ten DVD tymbardziej ze raz uruchomiłem plik DivX 5.0 i dźwięku nie miałem w ogole a obraz mi się strasznie rozmazywał
ad1. Jedynie nowsze oprogramowanie może coś zmienić.
ad2. Manta zaleca aktualizowanie firmware jak tylko pojawi się nowsze. Nowe oprogramowanie zawiera wszystkie stare uaktualnienia + dodatkowe poprawki. Jednak czasem warto jest poczekać, aż ktoś powie jak spisuje się najnowszy soft.
ad3. To jest dziwne. Może nowsze oprogramowanie rozwiąże problem? Bo nie powinno być problemów z dźwiękiem w filmach DivX, a obraz w E3 ma być podobno najlepszy ze wszystkich produktów Manty.
Mich@ł jest offline   Odpowiedz cytując ten post