Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.12.2005, 17:05   #15
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez ed hunter
to jeszcze raz powtórzę - zgłaszać groźby karalne, na pytanie czy się obawiam o swoje zdrowie i życie - TAK (bo jak ktoś grozi to co kurde ma na myśli? wypije i urzeczywistni wymysły i groźby...)
policja w takim przypadku przekazuje sprawę prokuraturze a ta działa.

edit: i prokuratura wtedy zleca działania policji.

Groźby sa karalne. Ja juz wiem kto to jest. Moja siostra nie. Ale krotka rozmowa wystarczyla. Koles sam podał swoje dane (niby to pomylka ). Wiem kto pogadałem. od tamtej pory cisza. Powiedzialem ze jezeli jeszcze ktos zadzwoni, nie wazne ze nie on ale sprawa trafia na policje. Koles ma 15 lat i ojca ktory mu wpier**** jak sie dowie o sprawie (przemoc w rodzinie ) i pozbawi fona.

Zobaczymy. Ale profilaktycznie chyba przejde sie porozmawiac z jego rodzicami. Postrasze ze to grozby karalne to co w SMS bylo i w rozmowach telefonicznych. Mysle ze wystarczy. Na wszelki zmieni sie siostrze numer.
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post