Cytat:
|
Napisany przez SIWYYY
Witam.
jak w temacie, jaki TV możecie polecić warynki 29" i 100Hz, z ceną chciałbym się zamknąć w 2000zł...
I jeszcze jakie funkcje są warte uwagi, a jakie można sobie odpuścić.
|
Przewinelo mi sie kilka tych telewizorow 29 cali 100 Hz i ja nie wiem, moze ja tylko tak odczuwam, mnie te 100 Hz przeszkadzaw normalnym ogladaniu TV, jelsi chodzi o specyfikacje monitorowe to tak ale nie ruchomy obraz TV, obraz moze jest jak kartka papieru, nie mruga, ale osobiscie cos traci, malo ostry jakby i tak sie uklada jakby ktos akwarelami malowal po szkle... zwyczajnie nienaturalny... dotad mialem philipsa (nie mam glowy do modeli) kosztowal mnie 3 lata temu okolo 1900 zl i wysiadla tuz po gwarancji przetwornica napiecia + cos tam, koszt wymiany 650 zl, absolutnie nie bede tego naprawial, wiec wynioslem go na poddasze, moze kiedys naprawie, a za 850 zl na promocji w makro kupilem jakis model Daewoo z czarna obwodka 29 cali tyle ze 50 Hz, od razu poczulem kolory, glebie ostrosci i ciesze sie z TV, nigdy nie kupie jakiegos markowego wypasionego szajsu, uwazam ze ten sprzet na polski rynek jest ostro wybrakowany, albo to tania chinszczyzna i do tego drozsza jak w innych krajach UE