Cytat:
Marius_The_Mad napisa***322;(a)
Sprawdź swoje płyty za pięć lat
|
Dla mnie najwazniejsza w plytkach jest cena oraz trwalosc. MMORE to super plytki, mialem tylko jedna jeszcze na gieldzie kupiona to byl Thief i pewnie chodzi do dzisiaj, ale go juz nie mam bo jakis "kolega" mi go nie oddal a zopomnialem kto to byl. Ta plytka byla kupiona w w lutym 1999 bardzo dobra, bylem wtedy 3 raz na giledzie i koles odemnie wyciagna ostatnie grosze, tzn mialem 29 zl w tym na bilet do mojego miasta a gierka byla po 30 zl i musialem na gape wracac. Za pierwszym razem jak bylem na gieldzie bylo to poczatek 98 i kupilem za 40 zl orginal monkey island maddnes to byly czasy, To byly czasy gielda mnie rajcowala i inne klimaty, pare miesiecy (duzo) pozniej dostrzeglem tam kumpla z osiedla ktory sprzedawal i zalatwil mi RED ALERTA 2 za 10 zl to bylo cos. I juz na gielde dlugo nie wrocilem bo czasu nie mialem i nie mial kto jechac. Byla dluga przerwa i bylem gdzies w maju tego roku z kumplem bo kompa kupowal, ale wtedy (maj) juz wszystkich znalem, mimo ze na gielde nie chodzilem czulem sie jak u siebie wszystko spoko i fajnie.
koniec tej smutnej story
Jezeli to czyta Seba pozdrowienia dal ciebie.
Tychy tesknie za wami jak nigdy dotad. Brakuje mi tego wszystkiego Cyfra+ chipy, sprzedaz gierek i programow, brakuje mi moich kontaktow i kumpli z osiedla.

I siostry i imprez