Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.12.2005, 23:27   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Z aukcji ludzie zrobili sobie j...a - bo cena jest już z kosmosu
A czy wcześniejsze wybory to dobry pomysł - wg. mnie chyba raczej nie - PiS niby liczy że weźmie wszystko - ale jak rozpęta się kampania to może sporo stracić.
Choć z drugiej strony jak widzę co wyprawia LPR i Samoobrona - którym tylko zależy na tym żeby się pokazać - a może i jakieś stołki zagarnąć - a nie na Polsce - to już sam nie wiem co jest tu dobre ....

ro29
co tu dobre to ja też nie wiem.
wiem co tu złe.

przedwczwsne wybory nie będą dobre (i obstawiam, że nie nastąpią)
Lepper i LPR za chwilę zmiękną, jak nie to mamy nowe wybory i w nich już prawie pewne zwycięstwo PiS - sam będę głosował i może rządy mocnej frakcji, bez przeszkadzania...........
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post