Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.12.2005, 10:02   #10
czechoj
Dziadek
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.06.2002
czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czechoj ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez popo601
Hmmm może i masz rację ale system stawiałem niedawno i powinno być OK a dlaczego do niej nie ma wogóle dostępu a po ponownym włożeniu płytki jest OK. Trochę dziwne co ?
A co powiesz o najnowszym biosie BSMB oryginalny był BSGB o ile dobrze pamietam
I czy ma znaczenie jak jest zworka wsadzona bo ja mam w tej chwili na DATA CABLE czy jakoś tak może przełożyć na MASTER ??
Biosik BSMB pali zdecydowanie (zauważalnie gorzej) poza tym wiesza qscana przy aktywnym SB, dlatego osobiście polecam bios BSLB. Cable Select bo chyba o to chodzi, trudno mi powiedzieć teoretycznie nie powinno nic przeszkadzać takie ustawienie ale ja osobiście stosuję "ręczne" ustawianie pozycji na EIDE.