Dyskusja: TV 29" 100Hz
Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.12.2005, 13:57   #25
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Heh zdziebko za daleko
Masz racje, ja u siebie tez odbieram w sumie trzy czeskie (1+2+Nova). Na Novej czasami nawet da sie jakąś nagość ujrzeć. Obraz przewaznie sniezy (choc czasem jest czysty), no ale mam znacznie dalej do ich nadajnikow niz Ty.
A nasze programy faktycznie - jakby szly z jakichs przedpotopowych nadajnikow, albo eter u nas jakis gestszy i zlosliwie wyhamowuje nasze czestotliwosci. Tak sobie mysle, ze jak by tak podniesc abonament.....ech nie bede konczyl.

Co do mojego pytania - powoli juz wkurza mnie moj stary rzęch TV i moze trzeba by sie za czyms nowym rozejrzec. Wiem juz ze te wszystkie pseudojaponskie skladaki to szajs i wiele wspolnego ze swymi odpowiednikami 'made in japan' nie maja. Pewexow juz dawno nie ma, dlatego pytam.