Cytat:
Napisany przez 8crusher7
Witam,
nie wiecie czy jest cos nowego na splinter cell'a CT co sprawi ze odpali nie tylko raz przy dobrych wiatrach?? bo (przynajmniej u mnie) jak odpalil sie raz,to po restarcie kompa wiecej juz nie dalo rady go uruchomic.A probowalem z dt4.0 i sfn.
|
Jesli gra odpaliła raz a teraz nie chce, to znaczy że teraz popełniasz jakiś błąd (przy założeniu, że w miedzyczasie nic w systemie nie zmieniałeś). Postępuj powoli i rozważnie krok za krokiem. Możesz kierowac sie moją instrukcja kilka postów wyżej.
Najlepiej odinstaluj grą, sfclean/sfdvrem, i instalacja od nowa wg mojej instrukcji.
Musi odpalić - a to wiem stad, że już kilka razy słyszałem takie zrezygnowane głosy "nie pójdzie, nie da rady..." - a potem "Hurra... - to takie proste".
Z doświadczenia wiem, że ok.90 a może i 99% niepowodzeń przy odpalaniu SCCT tą metodą to błędy ludzkie (zwykłe pomyłki typu brak restartu w określonym miejscu). Dopuszczam mozliwość niepowodzenia spowodowanego konfiguracją sprzętową (i to jest ten 1%) - choć się z takim przypadkiem nie spotkałem.
Powodzenia.