Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2005, 13:47   #28
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kar8lina
Jak by ktoś miał podobny problem to podaje że u mnie problem tkwił w płytkach. Kupiłam Verbatima i film śmiga i na kompie i na dvd stacjonarnym Dzieki!!!
duuuużo (mam wrażenie, że większość) zgłaszanych na forum problemów z paleniem to wina płyt.
jeśli chodzi o płyty 800MB to ja trafiłem tylko na 2 firmy, których płyty paliły się ok - TDK i Verbatim - niestety drogie, EMTEC były nieczytelne (wywaliłem 25 szt. ), a wiekowego Datexa, który działał bez problemu zaraz przetestuje.

edit:

może i nie taka wiekowa strasznie ta płyta, ale biorąc pod uwagę to, że była najtańsza na rynku - nie jest źle.

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 09.12.2005 o godz. 14:01
ed hunter jest offline