Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.12.2005, 20:40   #10
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez madmax2
Zdecydowanie DVD-ROM Toshiba.
Ja mam swoją SD-M1712 już trzy lata i chodzi bez zarzutu.
Jednocześnie odradzam nagrywarki Toshiby.
Dwa razy wymieniano mi na gwarancji i końcu ją sprzedałem.
No wlasnie, ja tez mam mniej wiecej tyle czasu SD-M1712 i tez nie mam zadnych zastrzezen do niej.
Tyle ze juz pare modeli po niej wyszlo i mogli zaczac robic szajs, tak jak wszyscy zreszta. Nie znam wiec aktualnych opinii o najnowszych modelach.