Dyskusja: Wojsko
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2005, 00:25   #24
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Tak w pamięci sobie policzyłem to jakieś 150 tys, zaokrągly do dwustu, bo nie wziąłem pod uwagę ubezpieczeń i innych takich (tylko ZUS i podatek). Trochę drogo jak zwolnienie z wojska.. No ale jeśli komuś bardzo zależy..
oczywiście to był zgryw. wojsko ma w dupie gdzie, kto i na jakich warunkach jest zatrudniony. jedyny wyjątek to firmy produkujące dla wojska i pokrewne czasami (znaczenie strategiczne) - można się często wymigać tyrając w takiej firmie. na czas powołania do wojska dostaje się przerwę w pracy - sorry nie pamiętam jak to się nazywa a po powrocie pracodawca ma obowiązek przyjąć spowrotem na to samo stanowisko.

jak sobie panowie kupicie fajny motor a enduro to już pewniej, to wojsko może wam go zająć na wypadek wojny, zobowiązać do zakupienia opon terenowych/zimowych i utrzymania sprzętu w nienagannym stanie technicznym.

nie żartuję - mnie nikt by bie musiał zmuszać.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post