Dyskusja: Wojsko
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2005, 05:27   #26
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Ja bym takiego zjechał od góry do dołu tak, żeby mu się wszystkiego odechciało. Jego psim obowiązkiem jest dokładnie sprawdzić twój wzrok, a że zapewne nie ma ku temu na miejscu warunków, wysłanie cię do gabinetu okulistycznego. Kurde, ta bezkarność w Polsce momentami zaczyna mnie wkurzać..
ja bym zrobil, ja bym powiedzial, ja bym zalatwil, mnie trafia szlag.. a zrobiles cos?

kat E to sie sorry, ale dostaje albo na wlasne WYRAZNE 'zyczenie' albo trzeba miec naprawde cos nie tak ze zdrowiem. fizycznym lub psychicznym. bo do wojska i tak sie nie idzie, a kat D jest 'bezpieczna' a E to lekki smrod w papierach. pozatym mozna zawnioskowac o ponowne staniecie przed komisja i zmiane kategorii - zero problemu.

ps.
Cytat:
Do tego mam bardzo dobre wykształcenie i świetne (zdecydowanie ponadprzeciętne) wyniki. Jednak według wojska zasługiwało to na E. Nie oponowałem, bo wolę w przyszłości kłócić się z pracodawcą niż wtedy z wojskiem. Szybciej, a i jeśli stwierdzę, że to baran, to dam sobie po prostu z nim spokój. Z wojskiem wymagałoby to więcej zachodu..
zapomniales powiedziec, ze powinnismy cie chwalic bycie niedocenianym najlepszym i najcudowniejszym i najpiekniejszym, ale wciaz niedocenianym jest przykre.. zwlaszcza jak pracodawca bedzie na to inaczej patrzyl [no bo w koncu baran] i stwierdzi to co ja jakis czas temu

ps2. autor tego watku robi takie bledy ortograficzne, ze rada 'idz na studia' chyba odpada. przykro to mowic, ale na studia dzis dostac sie latwo, duzo latwiej niz kiedys, i trzeba a) naprawde bardzo, bardzo lubic siedzenie na lawce z piwem i imprezy lub b) miec spore problemy finansowe - zeby na studia nie pojsc. kazdy sobie rzepke skrobie, teraz placisz za glupote popelniana w dziecinstwie/mlodosci. tak zle bylo sie uczyc?

ps3. jak rozumiem tylko oszalamiajacej karierze i ponadprzecietnym wynikom zawdzieczamy brak jakiegos ludzkiego layoutu strony fotograficznej? bo to co jest to i w 1999 roku powinno sie schowac pod dywan