Dyskusja: Wojsko
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2005, 08:26   #27
Kris
Nikoniarz

Data rejestracji: 26.01.2004
Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Kris ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
(...)
Ja z wojskiem mam spokój bo mam kategorie E. Jest to dla mnie śmieszne, bo przez wszystkie lata wśród swoich znajomych byłem zawsze najbardziej sprawny fizycznie, uprawiałem czynnie wiele wymagających sportów, mam za sobą również treningi sztuk walki, a i obecnie ze sportem sporo mam wspólnego (naturalnie na drodze treningu).
To dałeś w łapę czy jak? Nie rozumiem...

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Do tego mam bardzo dobre wykształcenie i świetne (zdecydowanie ponadprzeciętne) wyniki. Jednak według wojska zasługiwało to na E.
A co ma piernik do wiatraka? O czym Ty piszesz?

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Nie oponowałem, bo wolę w przyszłości kłócić się z pracodawcą niż wtedy z wojskiem. Szybciej, a i jeśli stwierdzę, że to baran, to dam sobie po prostu z nim spokój. Z wojskiem wymagałoby to więcej zachodu..
^_^
Spytam się jednak: szukałeś kiedyś już pracy lub/i pracowałeś gdzieś?

Jeśli masz założyć własną działalność, to OK, ale jak będziesz patrzył z góry na pracodawcę, to powodzenia... Wiesz, czasem, po Twoich wypowiedziach, myślę, że masz się za nie wiadomo kogo... trochę pokory Andrzeju.
Kris jest offline   Odpowiedz cytując ten post