Dyskusja: Wojsko
Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2005, 10:58   #28
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
ja bym zrobil, ja bym powiedzial, ja bym zalatwil, mnie trafia szlag.. a zrobiles cos?
W swojej sprawie owszem i to nie raz, ewentualnie sporadycznie, żeby pomóc najbliższym znajomym. Wybacz, że nie pomogłem osobie, której nawet nie znałem, a i z którą i teraz mam kontakt jedynie przez forum... na zbawianie świata przyjdzie jeszcze czas..

Cytat:
kat E to sie sorry, ale dostaje albo na wlasne WYRAZNE 'zyczenie' albo trzeba miec naprawde cos nie tak ze zdrowiem. fizycznym lub psychicznym. bo do wojska i tak sie nie idzie, a kat D jest 'bezpieczna' a E to lekki smrod w papierach. pozatym mozna zawnioskowac o ponowne staniecie przed komisja i zmiane kategorii - zero problemu.
Tak, w pięknej teorii różne rzeczy w różny sposób powinny dziać się w tym kraju.. Kategorię E dostałem prawdopodobnie ze względu na wadę wzroku i daltonizm (prawdopodobnie, bo uzasadnienia ostatecznie nie dostałem). Nie było to nigdy nic, co przeszkadzałoby mi w życiu, czy też w zrobieniu prawa jazdy (poza tym od tamtego czasu poprawiłem sobie trochę wzrok), ale że wtedy kategoria E była mi na rękę to nie oponowałem. Chociaż jednocześnie tak, jak napisałem było to dla mnie śmieszne..

O możliwości zawnioskowania w przypadku kat. E nie wiedziałem, bo i nigdy nad tym się nie zastanawiałem. Może kiedyś to zrobię, jeśli uznam, że jest mi do czegoś potrzebne. Bo robić dla zasady, albo po to, żeby mieć problemy z wojskiem to nie, dziękuję. Nie mam zamiaru tracić pewnego okresu życia na pójście do tej pomyłki, zwanej w Polsce wojskiem...

Cytat:
zapomniales powiedziec, ze powinnismy cie chwalic bycie niedocenianym najlepszym i najcudowniejszym i najpiekniejszym, ale wciaz niedocenianym jest przykre.. zwlaszcza jak pracodawca bedzie na to inaczej patrzyl [no bo w koncu baran] i stwierdzi to co ja jakis czas temu
Tak dokładnie, piszę tu na forum codziennie właśnie po to, żeby ktoś mnie w końcu docenił, pochwalił.. Ehh.. Sid, udowodniłeś nie raz, że jesteś inteligentą osobą, ale czasami ******ysz takie rzeczy, że aż przykro to czytać..

Cytat:
ps3. jak rozumiem tylko oszalamiajacej karierze i ponadprzecietnym wynikom zawdzieczamy brak jakiegos ludzkiego layoutu strony fotograficznej? bo to co jest to i w 1999 roku powinno sie schowac pod dywan
Rozumiem, że według ciebie o wartości człowieka świadczy jego znajomość html-a? Daruj sobie, naprawdę...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post