Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.12.2005, 20:48   #1287
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
w końcu obejrzałem sobie SAW 2 i powiem tak: film full wypasik.
po raz kolejny zakończenie mnie zagięło... a to lubię.
Zakończenie rzeczywiście było rewelacyjne, sam film natomiast według mnie już mniej.. Pomysł świetny, ale realizacja.. w sumie nienajgorsza, ale momentami miałem wrażenie, że brak pomysłów nadrabiało się krwawością.. Nie powiem, że film był zły, ale.. spodziewałem się może więcej. Tak czy siak myślę, że warto zobaczyć. Dla mnie 7,5/10.

Obejrzałem też ostatnio Czarlie i fabryka czekolady i muszę przyznać, że film bardzo mnie rozczarował.. Słyszałem na jego temat wiele naprawdę pozytywnych opinii, w tym również od osób, z których opiniami jeśli chodzi o filmy bardzo się liczę, a dla mnie cały film, poza paroma ciekawymi "smaczkami" był jedną wielką nieudaną próbą zrobienia czegoś w założeniu ciekawego. A tak, poza grą aktorską (ale nawet nie Deepa, tylko niektórych członków rodziny Czarliego) i kilkoma wspomnianymi już pomysłami, w filmie nie było dla mnie zupełnie nic interesującego. Kilka fragmentów nawet przewinąłem, bo już naprawdę nie miałem ochoty ich oglądać. Tym bardziej, że całość była wyjątkowo schematyczna i przewidywalna...

Dla mnie film jako całość góra 3/10, więcej na pewno za początek do momentu wejścia do fabryki, ale oceniam film w całości. I pomyśleć, że chciałem go kupić na DVD..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post