Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.12.2005, 11:24   #5
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić o co chodzi z tą anonimowością ?? Chodzi o to, żeby usuwać dane z tych zdjęć, czy też nie pokazywać siebie ??
Bo jakoś nie mogę się domyśleć

Pozdrawiam
ro29

P.S.
A jak będę miał jakieś ciekawe fotki to wrzucę - aczkolwiek nie będą to moje pierwsze tam umieszczone
sam nie bardzo wiem co miałem na pyśli - późno było

ale tak - jak ktoś nie chce się pokazywać - to niech się wytnie/zamaże/wstawi w to miejsce kwiatek

a jak nie chce coby dane o focie były, to niech EXIF usunie.

pewnie o tym "myślałem" , bo niektórzy nawet wieku i miejsca zamieszkania nie ujawniają a co mówić o fotach
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post