Cytat:
Lashe napisa***322;(a)
U mnie muszka nie zwalnia, ale za to jak skończę kopiować pliki z partycji na inną partycję lub nagrywać CD to system dochodzi do siebie jeszcze jakąć min. lub 2min.
|
Tak miałeś racje kursor zacina się i u mnie czasami np. podczas kopiowania pliku 700MB z partycji na inną partycje!
Trochę więcej szczegółów:
Np. W Windows Me plik 700MB z partycji na inna partycję mojej barakudy ATA IV kopiował się około 1min.40sek. natomiast teraz trwa to(Windows XP) ponad 3min. Podczas kopiowania takiego pliku lub wielu plików otwarcie takiej aplikacji jak np. IE trwa minutę, a nawet dwie lub też Windows czeka aż skończy kopiować lub np. nagrywać CD i wtedy po kilkunastu sekundach jak dojdzie do siebie dopiero otwiera IE lub cokolwiek innego. To jest po prostu DRAMAT.
Jeśli ty() masz również ECS K7S5A lub może coś innego mamy w kompach takie samo to może problem tkwi w sprzęcie, ale wątpię ***8211; pewnie mamy inne kompy i problem tkwi w konfiguracji Windows XP.!!!
Bo tak poza tym to system chodzi u mnie super ***8211; szybko się otwiera i zamyka aplikacje otwierają się szybko bez względu na ilość(oczywiście, jeśli się nic nie kopiuje). A w 3D Mark-u 2001se osiągam 4700 punktów na teście DEFAULT i to jest wynik o 700 punktów lepszy niż na Windows Me! PARANOJA!