Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.12.2005, 18:26   #6
REi
ClassicGOD

Data rejestracji: 24.02.2004
REi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ha ;] moja przygoda z anime to juz w moich okolicach legenda majac kilkanascie lat (juz nie pamietam ile) zobaczylem w telewizji teledysk "King Of My Castle" Wamdue Project - taka techniawa jakas ale nie o muzyke chodzi a o obraz - po prostu stwierdzilem ze musze sie dowiedzec z czego to wycinki (dla niedoinformowanych byl to Ghost in the Shell) przypadek chcial ze w "kutowym czasopismie" NEO (nie neo+) pojawila sie akurat recenzja owego anime ktora to nakierowala mnie na raczkujacy jeszcze wtedy i malo znany sklep... Ultime. Zamowilem i pomimo iz anime bylo od 15 lat (a tyle jeszcze wtedy nie mialem) udalo mi sie to bez problemow. Po obejzeniu GitS'a stracilem zaintereesowanie w animcach z dolnej polki (DB, Pokemony itp). Tak zaczela sie moja przygoda z anime. Podczas ktorej to wciagnolem w anime chyba wszystkich swoich znajomych .

Sie rozpisalem.

Ostatnie anime jakie ogladalem to Full Metal Panic(2): The Second Raid i Trinitiblood (niepelna serie)
Dodam jeszcze ze po raz 3 czytam tomy mangi Hellsinga ktore do tad sie ukazaly (7 tomow) i z mokrymi gaciami czekam na Hellsing OVA (prawdziwy Hellsing na podst mangi = duzo krwi ;] )

God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience"
REi jest offline   Odpowiedz cytując ten post