Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.12.2005, 03:56   #2
Burt
Precz z internetem

Data rejestracji: 20.10.2005
Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Burt jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez rw102
Przez parę dni pogrywałem sobie spokojnie w King Konga :-) Wszystko działało ładnie, a StarForce pieknie weryfikował płytkę
Było pięknie lecz sie skończyło. Gdy pewnego razu zachciało mi sie pograć, po dwukrotnym naciśnięciu na niebieska ikonke Konga, wyświetlił mi się komunikat, który dołączam. Reinstalowałem grę, używałem narzędzi czyszczących do Starforca, nawet pisałem do pomocy technicznej Starforce i dali mi jakieś rady dla przedszkolaków, które i tak nie pomogły. Może wy A więc jest to błąd oznaczony "Error Code: 8". Pokazywał mi on informacje o tym iż progs nie odnalazł jakiegos pliku z biblioteki. O dziwo, czasami sie uruchamia ale z podpiętymi napędami Chyba już wiecie o co chodzi ?? No dobra, ale problem głownie taki, że przedtem działał też z odpiętymi... help mi
Nie sądze aby znikające biblioteki(prawdopodobnie dll?) były dziełem Star Force.
Burt jest offline