Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.09.2002, 10:03   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
neo+ teoretycznie nie wolno dzielic - w umowie jest to wyraznie napisane (w SDI tego przepisu nie bylo!) - wiec nie wiem jak to zrobic zeby sie nie kapneli (a moga duzo - wczoraj byl u mnie technik i cos poprawial z telefonem - siedzac w centrali facet byl w stanie powiedziec jak daleko mam modem od splittera! - z dokladnoscia do metra! - wiec sadze ze i takie zonki moga jakos zauwazyc)

sprawdz czy nie ma u ciebie w ofercie jakiegos stalego dzierzawioengo lacze 2mbit - to by wam wystarczylo

o laczech radiowych pisal bodajze sebastian997 (choc moze sie myle) i chwalil je sobie - ja powiem ze w Wawie providerzy radiowi nastawili sie TYLKO na firmy i daja lacza za sumy aastronomiczne dlatego ja polozylem na nich cieply zur i zapomnialem

wszystko zalezy od specyfiki rynku - czy jest u ciebie Dialog? czy przejzales ksiazke telefoniczna w poszukiwaniu providera sklonnego udostepnic kabel? - bo czesto jest tak ze jest tylko tepsa i wtedy nic nie powalczysz