Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.12.2005, 12:32   #59
Morris
Coauctor delicti

Data rejestracji: 23.12.2002
Morris zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Uzupełnienie: Nie napisałem jeszcze, że w EIII trafiają się podobno problemy z odtwarzaniem mapisów z inną nazwą, niż filmu. U siebie nie zauważyłem tego typu problemów, ale filmy które testowałem miały napisy zaczynające się tak samo, a to podobno Emperorowi w zupełności wystarcza (jednak nie zauważyłem możliwości wyboru *.txt jak w P2). Plusem dla P2 są jednak dwie wielkości napisów (choć dla mnie "duże" powinny być większe).

Cytat:
Napisany przez Ormianin
taniej wyjdzie zbudowanie prostego kompa i podlaczenie go do telewizora a mozliwosci jakie!
Do tej pory również byłem tego zdania, głównie ze względu na wysokie ceny i małe możliwości takiego sprzętu w zakresie odtwarzania DivX/XviD. Jednak gdy postawiłem pod sporym telewizorem odtwarzacz za 200 zł, do którego można podłączyć kino domowe, TV, a nawet monitor lub projektor przez wyjście VGA i odtwarzać filmy bez szumienia wentylatora po włożeniu płytki i naciśnięciu Play, to stwierdziłem, że mi się to bardziej podoba niż przekazywanie obrazu i dźwięku osobno kablami z komputera w drugim pokoju, którym się trzeba dodatkowo bawić. Komputer jednak dalej stoi i czeka na filmy z którymi Manta sobie nie poradzi.

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Dzięki za to porównanie, jest tu sporo informacji, których nie znajdzie się w ulotkach reklamowych.. W tym, co napisałeś, najbardziej zaniepokoiły mnie te problemy z napisami.. To przede wszystkim po to chciałem kupić nowy odtwarzacz, żeby nie mieć już z nimi problemów. Jeśli dalej występują, to przestaje to mieć sens..
W EIII nie ma z tym większych problemów.

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Dziwi mnie też brak możliwości przewijania na podglądzie w P2. Jeśli to prawda, to dla mnie całkowicie dyskwalifikuje to napęd.. Jesteś pewien, że nie ma tam takiej możliwości?
Skoro naciskam "<<" albo ">>" i zamiast przewijać przeskakuje o parę sek., to raczej nie ma możliwości, bo taka funkcja o ile jest dostępna, to właśnie pod tymi przyciskami. Dla mnie to również jest istotne.

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
A zdradzisz jeszcze co wybrałeś?
Heh.. teraz to chyba oczywiste - EIII. Czekam na FW z kolejnymi poprawkami.

Ostatnio zmieniany przez Morris : 14.12.2005 o godz. 12:48
Morris jest offline   Odpowiedz cytując ten post