Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.12.2005, 20:09   #201
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Pabloz
Witam!

DMA było oczywiście włączone, płyta na chipsecie via (kt400 o ile dobrze pamietam). Jako ze mogle wymienic te napedy, wybor padl na benq 1640 ktorego wlasnie wczoraj dostalem. Wieczorem wrzuce do porownania wykresy tych samych plytek co wyzej sprawdzalem na nec'ach, ale juz teraz powiem ze roznica jest bardzo wyraznie zauwazalna.

Pozdrawiam.
i chwała Panu - też bym tego nie brał.

jak coś sprawdzone, to sprawdzone i to nie w Chipie tylko w życiu.

ja NECa 3540A kupiłem właśnie jak juz był sprawdzony w życiu (choć nie to forum mnie skłoniło do zakupu)

@Yarozelsky posiada ten sam napęd, też kupił po strasznej nagonce na NECa (nie powiem, że była bez racji) i jest chyba dość zadowolony, tak jak ja.

dochodzę do subiektywnego wniosku - chyba ten mój NEC jest spoko, LiteOn 812S też na swoje czasy był niezły - mam farta?

kończąc samozachwyty, NEC 3540A to świetna nagrywarka CD - naprawdę.

przyjdzie nowy rok, wyklaruje się co z nowych napędów można kupic, znowu powstanie jakiś klan, ja poczytam i może kupie......coś....
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post