Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.12.2005, 21:19   #10
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..

Data rejestracji: 06.11.2004
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Exclamation

Cytat:
Napisany przez pablodc
Z tego co ja wiem to CHYBA jeszcze nie ma mini image, ja instalowałem obraz pełnego DVD (wersja europjska), napędy się odpina przed uruchomieniem gry, czyli musisz wyłaczyć kompa odpiąć napędy (taśmy) uruchomić i grać. Jeżeli ci nie działa SFNightmare to żeby grać musisz za każdym razem odpinać napęd.
Taśm to raczej nie odepniesz bez rozkręcania komputera dlatego ja mam zawsze rozkręcony .
Co do ostatniego pytania to jeżeli ci działa SFNightmare to NIE musisz odpinać napędów bo własnie do tego on slóży by ukryć napędy, jeżeli masz zainstalowanego DEAMONA 4.0 to nie musisz używać żadnych sfcure itp.

Z tego co wiem za numerki można tu zaostać
Powodzenia

Ps. u mojego kolegi SFNightmare nie za bardzo chciał działać, wieć jemu pozostało tylko odpięcie napędów.

Wiem ze za numerki mozna dostac Wiec napisalem ,ze wrazie czego zrobic edycje
Czyli:
1.Montuje obraz do Deamona 4.0 i zaznaczam RMPS (ale tylko ta opcje czy inne rzeczy tez??)
2. Instaluje
3. Wylaczam kompa
4. Odpinam napedy (tasme i zasilanie czy tylko tasme lub tylko zasilanie??)
5. Odpalam kompa
6. Odpalam gre i zgadzam sie na restart
7. Po restarcie odpalam gre wpisuje cyferki ,robi sie weryfikacja i juz gram.

Dobrze to napisalem, czy gdzies jest blad?? Napiszcie mi DOKLADNA instrukcje co zrobic kro po kroku. PROSZE!!
IceManSpy jest offline