Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.12.2005, 21:44   #41
Banana Coctail
Banned

Avatar użytkownika Banana Coctail

Data rejestracji: 27.08.2003
Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Banana Coctail jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@String zgadzam sie z toba, ze puki ludzie zwiazani z tamtymi czasami nie odejda z tego swiata, prawda bedzie ukryta. Tylko ci, ktorzy mieli dostep do informacji (wazniejsi politycy PZPRu i wojskowi) moga nam prawde przekazac tylko kto im teraz uwierzy? Przeciez komuch to ktos zly
(wg mnie - slubza w wojsku zawsze sie wiaze z koniecznoscia slepego posluszenstwa. Teraz tez. Wysla cie do Iraku i masz sie bronic, zabijasz tych, ktorych musisz proste. Gdyby wladza nagla rozkazala wojsku "pacyfikowac", np. homoseksualistow w imie nie niszczenia autorytetu moralnego - musieliby to zrobic)
Jezeli werdykt w sprawie Stanu Wojennego maja zamiar wydawac historycy z prawej strony nie oczekuje zadnej obiektywnosci. Za stwierdzenia, ze PRL nie byl taki tragiczny jak prawia obecnie (zanzaczajac, ze opieram sie relacji rodziny) - jestem komuchem czerwonym a mam ledwo 15 lat
OT: moj dziadek twierdzi, ze socjalizm jest ustrojem dla ludzkosci dopiero w XXIII wieku lub wtedy gdy zacznie czlowiek doceniac co ma i co dostaje, oraz zrozumie, ze dostanie to na co zasluzy. Anarchia i komuna ma szanse istnienia - czlowiek musialby ograniczyc swoja zachlannosc i cieszyc sie zyciem i doceniac co od niego dostaje.
Banana Coctail jest offline   Odpowiedz cytując ten post