Witam, szukalem, znalazlem, ale nic nie rozumiem z tego dlatego prosze o niewyzywanie sie na mnie ze zakladam nowy temat ale juz tyle plyt zmarnowalem.....
Jestem bardzo cieniutki w te klocki nawet jeszcze cienszy.
Chce nagrac np 5 filmow na plytke DvD o pojemnoscic 4,7G i mam problem bo za kazdym razem nie przekracza mi 1% nagrania i wyskakuje blad.
A robie tak:
1.Wkladam plytke 4,7 G Dvd
2.Odpalam Nero 6.
3. Wybieram Dane Dvd
4. Zamieszczam pliki (np 5 filmow) o formacie .avi z plikami texttowymi (nie foldery, chociaz z folderami tez próbowałem) no i tez nie wiem bo zamieszczam jakies pliki thumbs(nie wiem co to jest i czy czeba ale tez probowałem bez zamieszzczania ich)
5.daje BURN
6.Pojawia sie komunikat o multisesji wiec nie wybieram go bo mi sie zmiesci bez problemu na plytce
7. 1% mi sie nagralo i po 2 minutach pojawia sie bład, daje save i szuflada z płyta sie otwiera.
8.

?
Pomozcie mi bo nigdy nie nagram nic.
Powiedzcie czy cos zle robie czy poczebny jest jakis program do umieszczania plikow .avi lub konwersji zeby bylo dobrze.
dodam ze filmy na jednej plytce nagrywam bez problemu tylko z tym dvd mam problem. Nagrywarka to Samsung SH-W162C
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=75418068
Mam nadzieje ze znajdzie sie ktos cierpliwy i mi to opisze bez problemu. Przeciez po to jest forum by pytac.
Pozdrawiam