Dyskusja: orginalny bios
Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2005, 11:53   #2
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Tomsh
witam, nagrywara nec 3500 przestała widzieć płytek CD i DVD. Mam wgrany bios _v21A. Jak sprawdzić czy ten bios jest orginalny poniewarz mam zamiar ją reklamować. Słyszałem że tylko gwaracja jest ważna przy orginalnym Biosie. Dziękuję za pomoć i pozdrawiam.

nie wiesz jakie biosy wgrywales

zobacz jakie numery sa na stronie z biosami do neca i sie okaze czy masz oryginalny czy nie. pozniej wgraj najnowszy oryginalny i powino byc ok

P.S.
moje zdanie