|
Dobra to teraz ja!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem nerwowy. strzegam Cie komputer jeszcze jedne taki numer i %^&%&^%*&^%.
A teraz:
Przechodze sobie caluśką gre, gram z razorem, dostał gościu po nerach i już sie ciesze że przeszedłem całą gre, naciskam ENTER po ostatnim z 5 wyścigów z Panem w BMW M3 a tu.... kuufaaaaa wywaliło mnie do windy. No to ja znowu załączam, gram znowu z tym Razorkiem znowu wygrywam 1,2,3,4,5 wyścig, potem jest plansza która pokazuje sie po każdym wygranym i wale w enter i aaaaaaaaaaaaagggghhhhhhhrrrrrrr. I golądam moj śliczny pulpit, z jednego pada zrobiłem 2, Dobrze że monitor jest kablem przykręcony do kompa bo też by sie przeleciał. Ma ktoś jakieś rady?
P4 2.4, 512, Ic7, shapire rad 9600XT256, stery omega najnowsze. Ble ble. obraz CD1 w alkoholu,
Gram z obrazów (sd4hider) bo oryginał mam schowany w sejfie a kod zna tylko żona która pojechała do rodzinki na drugi koniec polski.
Odpowiem na pytanie:
Nie!!! Nie zabrała telefonu więc nie moge zadzwonić a listem to troche potrwa, numeru do rodzinki też nie znam.
Heeelppppp Meeeeee!!!!!!
:-))))))
13.00 reinstalka systemu, goła winda na oryginalnych sterach od grafiki. w tle nic nie chodzi. I chała. To samo
Edit:
Zainstalowałem łatke (ver 1.3) i to samo.
Ostatnio zmieniany przez Jerry from hell : 16.12.2005 o godz. 13:58
|