Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2005, 13:13   #8
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
A bez przesady, to zalezy jak komu sie trafi, znam kupe ludzi ktorzy maja Asrocka i ECSa (ja mam ECSa i jest OK) i sa zadowoleni
ja tez mialem ECS-a i bylem zadowolony - nie oddalbym go gdyby USB sie nie zjaralo

a kumpeli chce zlozyc na czym takim http://arest.pl/index.php?inc=produk...d=59&grupa=227

Ostatnio zmieniany przez icemac : 16.12.2005 o godz. 13:15
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post