Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2005, 21:06   #36
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
...
Z apelem się zgodzę, ale oprócz rocznej gwarancji masz jeszcze 2 lata "rękojmii" w sklepie (niezgodność towaru z umową), a oprócz tego na części zawsze masz gwarancję od producenta.
Zeby miec te gwarancje producenta na czesci, musialbys miec chociaz dowod zakupu z datownikiem i okresleniem rodzaju czesci i numerem.....wiec to nie takie proste jak sie zdaje.
Z paragonem od zakupu calego kompa raczej nic nie zdzialasz, nie ma na nim wyszczegolnionych czesci w kompie, na fakturze najczesciej tez.
Z tymi rekojmiami to tez zycze powodzenia w utarczkach z nimi.

Dlatego jestem tego samego zdania, ze TAM sie nie kupuje takich rzeczy jak kompy. Ja nie kupuje tam nic i jakos nie jestem nieszczesliwy.