Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.12.2005, 23:35   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Podłączenie telefonu LG C3300 do komputera..

Jest tu trochę osób, które mają doświadczenie z telefonami, więc może ktoś będzie potrafił mi pomóc. Męczę się już z tym od dobrych kilku (kilkunastu) godzin i mam dosyć...

Otóż chcę ten telefon podłączyć do komputera. Kupiłem kabel USB (firmy Best), zainstalowałem sterowniki do telefonu (a właściwie oprogramowanie z nimi - jedyna rzecz, którą można do tego telefonu ściągnąć) i podłączyłem to wszystko. No i nic nie jest wykrywane.

Cuda już robiłem, ściągałem jakieś sterowniki do usb, różne aplikacje do telefonu, nic nie działa..

Mam dwa pytania:

1) Po pierwsze - może ktoś ma jakiekolwiek pojęcie, co z tym cholerstwem zrobić, bo ja już jestem zmęczony eksperymentowaniem...

2) Ewentualnie jeśli komuś by się chciało, to prośba o ściągnięcie mi ze strony LG (podanie linka) do oprogramowania do telefonu LG 7100. Gdzieś wyczytałem, że podobno to oprogramowanie może pomóc, a mam już serdecznie dosyć szukania czegokolwiek na stronie LG. Po stronie Uniwersytetu Wrocławskiego to najgorsza strona, z jaką się spotkałem pod względem znalezienia jakiejś informacji..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online