Cytat:
Marius_The_Mad napisa***322;(a)
"6" też jest ok, tylko nie od tego producenta, jak widać. Nie szerz dezinformacji I jedno i drugie to ftalocyjanina
|
Ależ oczywiście, że tak (6)i(7)to ftalocyjanina (czy ja pisałem, że nie - jaka dezinformacja?, czytaj dokladnie)

. Ja tyko zauważylem, że Platinumy Riteka i Acera mialy (7) a ta partia z ktora ma problemy moj cd ma rodzaj podloza (6). Mam cienkiego cd, ale nie tylko ja, a nie bede mowil ludziom, ktorym plytki pozyczam zeby sobie kupili lepszego. Swoją drogą to chamstwo, ze 'sprzedawacze plyt' nie wiedza co kupuja i ich to nie interesuje (dla nich platinum to platinum) biora co hurtownia rzuci, a hurtownie tez to maja gdzies - byle taniej.
A jesli chodzi o nastepny post: drogi Panie Marius, zanim cokolwiek napiszę to korzystam z opcji szukaj i przegladam wszystko nawet z pol godziny, a tak sie sklada ze moje pytanie jest na tyle zlozone, ze nie natknalem sie na odpowiedz na forum. Nie twierdze ze nie ma, twierdze ze nie znalazlem wpisujac slowa klucze. Tylko winny sie tlumaczy

ale nie w tym przypadku.
pozdro.
fraktal