Dyskusja: siec bezprzewodowa
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.12.2005, 19:26   #56
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez siwy417
DEMEK: To ty nie umiesz czytac ani nawet myslec przez cala dyskusje nie podales ani JEDNEGO faktu badz sprawdzonej wiadomosci tylko sie wymadrzales. Jak na swoje 19 lat to ty naprawde GLUPI jestes. Idz na google i sobie poczytaj o WiFI. Bo daleka droga przed toba.
ja nie szukam zaczepki i nikomu nie udowadnia ze jestem "WIELKI" tylko ty pisales wierutne BZDURY i wprowadzales innych forumowiczow w blad wiec korygowalem twoje wypowiedzi. To wszystko.
- zacznij od nauki liczenia 1-30 bo slabo ci idzie
- ze ktos jest glupi to mozesz powiedziec do kolegow ale nie do mnie bo moim kolegom nie jestes
- nie uwazasz ze dla kogos kto zadal to pytanie na poczatek wylaczone ssid broadcast i wep wystarczy? czy to ****y nedzy mamy samych full pro lamaczy wifi w tym kraju?
- czym wprowadzalem w blad? z powyzszego wiersza dopisz sobie reszte
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post