"zacznij od nauki liczenia 1-30 bo slabo ci idzie" - zupelnie nie na temat nawet nie wiem o co ci chodzi w tym belkocie,
"- ze ktos jest glupi to mozesz powiedziec do kolegow ale nie do mnie bo moim kolegom nie jestes" - z czego jestem BARDZO ZADOWOLONY
"- nie uwazasz ze dla kogos kto zadal to pytanie na poczatek wylaczone ssid broadcast i wep wystarczy? czy to ****y nedzy mamy samych full pro lamaczy wifi w tym kraju?" - nie ale mamy ludzi ktorzy chca sie uczyc i zdobywac wiedze w przeciwienstwie do ciebie
"- czym wprowadzalem w blad? z powyzszego wiersza dopisz sobie reszte -" dopisuje:
- "nikt twojej sieci nie widzi, jesli nie zna ssid to nie moze jej snifowac, a jak jakims cudem sie dowie jakie jest ssid to ze snifowania dalej nici bo go ap nie dopusci + szyfrowanie
jest to skuteczne, sam tak mam i sie nie da ani wejsc ani snifowac" - wierutne klamsto i dezinformacja
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...7&postcount=35 - tutaj tazke podawales falszywe informacje
Wiec prosze skoncz te swoje glupie wypowiedzi i idz poczytaj troszke o WiFi
Bo cala ta dyskusja zamienila sie w personalne obrzucanie blotem

oczywiscie przez ciebie.
I prosze juz nie odpisuj w stylu jakim robiles to poprzednio bo jest to zenujca, konwersacja na poziomie powinna odbywac sie na zasadzie wymiany faktow i argumentow co w twoim przypadku jest bardzo trudne (zero faktow, jeszcze mniej argumentow)