Witam !
Cytat:
Napisany przez demek
(...) nie mniej jednak za 4300 wolalbym kupic 32 cale kineskop i będzie na pewno lepszy niz ten lcd(...)
|
Święta prawda - żeby na telewizor wydać 4300 zł !! Za tą sumę kupiłbym niezły TV, dobre DVD i video i niezłą wieże. I podejrzewam że jeszcze by zostało na conajmniej kilka filmów

Albo kompa z ekstra peryferiami.
Tak naprawdę największą zaletą LCD - tak mi się wydaje, jest fakt, że są lekkie i cienkie !! I zużywają chyba też mniej energii.
Bo poza tym to raczej dziś moda głównie.
Cytat:
Napisany przez Ice
(...) maly tv 21" (...)
|
Bez przesady

- mały to jest 14 - i sam taki mam od 13 lat - i raczej nie narzekam. Oczywiście wszystko zależy od pokoju jaki się ma - bo np. w standartowym mieszkaniu większy telewizor niż 25 cali to może być już czasem problem (wiem bo sąsiedzi mają 27 - i wcale to nie jest takie wygodne).
A co do firm - o LG mam takie sobie zdanie. Mam ich napędy w kompie - CD ma już 6 lat i jest OK, nagrywarka niecały rok - jak na razie nie narzekam - a DVD - dwa miesiące - mało używam, więc trudno nawet stwierdzić.
A co do telewizorów - to moja 14 to właśnie stare LG - czyli Goldstar - i powiem tak - swoje wady ma - może nawet takie co by niektórych denerwowały. Ale jeden plus ma - od tych 13 lat nie była ani razu naprawiana - i dopiero od około 3-4 miesięcy czasem ginie jej na chwilę obraz.
Pozdrawiam
ro29