Dyskusja: siec bezprzewodowa
Podgląd pojedynczego posta
Stary 21.12.2005, 02:17   #60
demek
ZnakJaworznickiegoBikera

Data rejestracji: 22.03.2005
demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>demek jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
nie nazywaj mnie klamca bo gowno o mnie wiesz

rusz wkoncu tym zasranym swoim mozgiem bo masz z tym ogromne problemy

NIGDZIE ****a NIGDZIE nie napisalem ze jest to sposob bezpieczny wiec sie od tego odpierdziel - i gratulacje za uznawanie kazdego w tym kraju wlamywaczem wifi !! szczere gratulacje

nie mow ze nic nie wiem o wifi bo gowno wiesz co wiem i taka jest prawda, napisalem o dwoch rzeczach ale ty najwyrazniej tego pojac nie potrafisz co jest oczywiste bo twoje gowno musi plywac na wierzchu moj ty jedyny wielki guru, full pro znawco wifi

rusz glowa i bedziesz wiedzial ile mam lat bo 19 to mialem ale jakis czas temu

jezeli ci sie moja "geba" nie podoba to na nia nie patrz

jakbym mial zle siec zabezpieczona to by mi sie wlamali prawda? bo wg ciebie MOZNA sie do mnie wlamac tylko ciekawe czemu tego jeszcze nikt nie zrobil jak wookolo ludzi z radiem jest duzo
moze to *****e? ale nie bo przeciez wg ciebie kazdy to full pro wlamywacz od wifi, takze jedyne sluszne wytlumaczenie takiego stanu rzeczy moze byc tylko jedno NIE MAM WIFI - i takie oto bedzie twoje tlumaczenie

a teraz odpowiedz mi na jedno pytanie - czy na sam poczatek czyli na tydzien lub dwa wep + ssid bcast off jest wystarczajaca metoda na zabezpieczenie zanim ktos kto dopiero co kupil radiowke sie dowie czegos wiecej na ten temat

tym oto niemilym akcentem koncze ten temat poniewaz jedna z osob nie potrafi przemyslec co sie do niej mowi ale nie jest to moj problem i wiecej zamiaru tlumaczyc nie mam niczego bo mija sie to z celem gdyz cokolwiek napisze to on zawsze musi miec racje
na koniec postaw sobie odemnie i przemysl ze nie zawsze jest tak jak ty cos odbierasz bo kazdy moze cos zle zrozumiec i potem sa takie sytuacje jak teraz
Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz
PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK
MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM

Ostatnio zmieniany przez demek : 21.12.2005 o godz. 02:23
demek jest offline   Odpowiedz cytując ten post