Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.12.2005, 10:29   #456
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Ja wczoraj sobie gierkę zainstalowałem, więc dołączam się do graczy

Na razie przejechałem tylko kilka jakiś początkowych wyścigów, które swoją drogą były.. śmiesznie łatwe. Odstawiłem przeciwników o dobre kilkanaście jeśli nie kilkadziesiąt sekund, a wcale nie uważam, żeby moja jazda stała na jakimś rewelacyjnym poziomie. Zwłaszcza, że gra na razie trochę mi skacze, co skutecznie utrudnia precyzyjną jazdę.

A propo tego skakania.. Mam kartę GeForce'a IV Ti4200 Gainwarda. Chodzi raczej na domyślnych ustawieniach, ale z tego, co kiedyś słyszałem, karty Gainwarda można spokojnie puścić szybciej i nie ma z tym problemu (zresztą chyba jest nawet taka wbudowana opcja w jego sterownikach). Z chłodzeniem nie powinienem mieć problemu, bo swego czasu je wymieniłem na dość wydajne (taka plastikowa nadbudowa na całej karcie wyrzucająca powietrze na zewnątrz). Warto próbować coś podkręcić? Miałoby to realne przełożenie na działanie gry?

I jeśli już się za to zabiorę to jakim programem mogę (jeśli w ogóle przy tej karcie jest to możliwe) sprawdzić temperaturę grafiki i ewentualnie ją trochę podkręcić?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post