Witam!
Od razu na początku chciałem zaznaczyć, iż ten temat nie ma być żadną reklamą czy też spamem. Szukam po prostu ludzi chętnych do pomocy, którzy mają trochę wolnego czasu i możliwość poświęcenia go przy wspólnym tworzeniu serwisu (vortalu?).
Wiem, że na tym forum na pewno przesiadują użytkownicy systemów Linuksowych, więc postanowiłem utworzyć ten temat, a być może znajdzie się ktoś, kto ma ochotę na współpracę.
Serwis LinuxRoot został stworzony lekko ponad 2 lata temu. Od początku swego istnienia znajduje się na darmowym hostingu starzaki.eu.org, który zdobyłem właśnie dla niego.
Strona cieszyła się dużym powodzeniem, a w szczytowej formie osiągaliśmy nawet do 500 odwiedzin na dobę.
Po pewnym czasie coś się stało ***8211; połowa ekipy straciła ze sobą kontakt, wszystko zaczęło się sypać, brakło ludzi do pisania nowinek na głównej stronie, artykułów itd. W ciągu kilku miesięcy każdy o nim zapomniał i przestał interesować (w tym mnie).. ***8211; ponadto, na moim starym komputerze brakowało miejsca na Windowsa i Linuksa jednocześnie***8230;
Dopiero jakiś czas temu przypomniało mi się, że kiedyś istniało coś takiego jak ***8222;LR***8221; (wciąż pod tym samym adresem, na tym samym serwerze ***8211;
www.linuxroot.tk), zainstalowałem dystrybucję SuSe 10.0 i przypomniały mi się stare, dobre czasy.
Postanowiłem _spróbować!_ zreaktywować stary wytwór.
Teraz już wiem, że do takiej ***8222;zabawy***8221; potrzeba poważnych ludzi, którym współpraca i tworzenie serwisu nie znudzi się po pół roku***8230;
Planuję również w razie poprawy wykupić komercyjny serwer, domenę itd., by sprawą zająć się poważniej niż dotychczas.
Potrzebuję ***8211; dobrego grafika, programistę w php/mysql (do raczej prostych skryptów), newsman***8217;ów, redaktorów do pisania artykułów i ogólnie osób chętnych do pomocy ***8211; czekam również na Wasze własne propozycje.
Jeśli masz jakiś pomysł ***8211; pisz! Każdego z chęcia wysłucham.
Kontakt:
smartek@interia.pl , gg 1615358
Na koniec ***8211; mam nadzieję, że nie zostanę ***8222;zjechany***8221; za napisanie tego tematu***8230;, wiem również, że takie nie są mile widziane na forach (jestem na kilku stałym bywalcem).
Pozdrawiam!