Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.12.2005, 21:59   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez DisasterKid
No dobra zrobie tak. Przed chwila zainstalowalem RemiXy najnowsze pod nforca2, ale czekalem na odpis tutaj bo szkoda mi kolejnej plyty. RW mi zawsze dobrze nagrywa bo predkosci sa mniejsze no ale zobaczymy...

Dodam ze mam tylko jedna pozycje w kontrolerach IDE...
NVidia Nforce ATA Controler... Usówam
kolega wyżej wyraźnie napisał, aby pozwolić zainstalować się systemowym sterownikom Windowsa.

może na tych najnowszych nVidi będzie ok, ale ja po tylu wpadkach mam do tego dystans a Microsoftowe prawie zawsze działają dobrze.
ed hunter jest offline