Dyskusja: Half-Life 2
Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.12.2005, 10:14   #635
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Grać będę bo klimat rzeczywiście niezły. Chociaż granie i tak jest u mnie na razie dość uciążliwe, bo co jakiś czas (niestety dość częsty) gra mi się przycina na kilka sekund i dźwięk się wtedy zapętla i za chwilę wszystko wraca do normy. Plus dysk często zaczyna pracować, gra się przycina itp. No i te miejsca, gdzie gra jest dotyczywana.. trwa to u mnie dosłownie kilka minut i najczęściej idę sobie wtedy zrobić herbatę (ale ile można jej pić.. ).

Myślę, że to kwestia ramu, bo grafika zdecydowanie daje sobie radę, na prędkość procesora raczej też bym nie stawiał, więc pamięć. Spróbuję sobie dzisiaj dokupić 512MB, bo i tak miałem to zrobić, a cena jest teraz dość dobra, to zobaczę później jak będzie chodzić.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post