Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.12.2005, 14:00   #119
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez turzol
Dzięki serdeczne.
Co do pierwszego problemu to masz rację - materiał jest multi angle, ale nie mam pojęcia jakie opcje w DVDDecrypterze są odpowiedzialne za to. (...)
Jaky kltoś wiedział jak poustawiać DVDdecyptera żeby zripować CAŁĄ płytę to proszę dać znać.
Tak jeszcze raz przeanalizowalem to co pisal tu jdobbs:
Cytat:
Reset all the DVD Decrypter settings to default, and try ripping the disc again. Also, compare the VIDEO_TS directories of the original and the source directory... you'll likely see a difference.
Moze ma to sens. Sprobuj sprowadzic ustawienia decryptera do Default i zrippowac material i porownaj zawartosc plyty zrodlowej z tym co znajdzie sie na dysku.

Jeszcze takie cos mi do glowy przyszlo... moze i hardcorowe rozwiazanie i nie wiem jakby to sie mialo do faktycznej struktury plyty, ale...
Gdyby tak zapodac AnyDVD i skopiowac zawartosc plyty normalnie kopiujac ja na dysk? Tyle ze, jak sobie przypomne Matrix'a, w ten sposob kopiujac to chyba wygladalo mniej wiecej tak, jakby film glowny sie w 3 kopiach skopiowalby na dysk... co ostatecznie mija sie z celem... hmmm... sam nie wiem. Kombinuj w kazdym badz razie, moze tez sprobuj DVDFab'em go machnac i sprawdz co z tego wyszlo...

Powodzenia!

BTW w opcjach DVDDecryptera w Tools -> Settings... -> File Mode jest taka opcja "Multi Angle Processing" ale z czym to sie je, jak to wykorzystac i czy w ogole to sie wykorzystuje w takich sytuacjach... nie wiem, moze ktos ma wiedze na ten temat?

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post