Cytat:
Napisany przez REi
*przyglada sie skrinom*
*analizuje dane*
*dochodzi do wniosku*
Niestety jako znawca i fan Half-Life 2 a jednoczesnie redaktor najwiekszego polskiego serwisu o tej grze musze z przkroscia cie poinformowac ze..... powinienes nabyc oryginal.... 79pln to w koncu nie majatek a gra warta ceny.
Pomaganie osoba w uruchomieniu pirackiej kopi gry jest na tym forum niedozwolone a jako fan tej gry tez robie to niechetnie ale ze cie lubie....
[tylda] ai_disable 0
|
Dzięki za pomoc.
I wiesz.. może się zdziwisz, ale ja rzeczywiście kupię oryginał. Nie gram dużo w gry, właściwie w zwykłym czasie prawie wcale i tylko teraz na święta chciałem sobie trochę pograć, więć pożyczyłem od jednego kolegi kilka gier, w tym właśnie HL 2. Chciałem po pierwsze zobaczyć, czy gra jest rzeczywiście taka dobra, a po drugie - i to przede wszystkim - czy będzie u mnie dobrze chodzić.
A to niestety do wczoraj wyglądało raczej średnio i chciałem już grę odłożyć na lepsze czasy. Ale że dokupienie dodatkowej pamięci pomogło i gra chodzi teraz całkiem przyzwoicie, to chyba zdecyduję się ją jednak skończyć (klimat rzeczywiście ma świetny) a tym samym kupię oryginał.
Chciałbym tylko jeszcze upewnić się, że gra wygląda u mnie mniej więcej tak, jak powinna, bo jeśli różnica byłaby znaczna, to jednak mimo wszystko poczekałbym z graniem, aż będę miał kartę graficzną, która będzie w stanie pokazać grę tak, jak była zamierzona przez twórców.