Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.12.2005, 23:28   #1
paja
niezwykły

Data rejestracji: 07.02.2003
paja zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
proszę o radę - nikon coolpix 7600

Wiadomo że takie tematy po świętach będą się pojawiać
więc ja zaczynam
od dawna robię zdjęcia tradycyjną metodą ale czas się przerzucić na fotografięcyfrową (tradycyjnej i tak nie opuszczę )
i chciałem sobie kupić cyfraka oczywiście najprawdopodobniej na raty ponieważ nie dysponuje potężnymi zasobami finansowymi.
Chodzi mi o coś dobrego a niedrogiego (tylko nie piszcie że takie rzeczy to tylko w erze [bez kryptoreklamy] )
górna cena to właśnie 940 zł i za tyle można kupić w media markt nikona coolpix 7600. (niezłe ma gabaryty) A w świecie aparpatów nikon to przewodnia firma.
urzekł mnie opis ten http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?idt=7727

no ale każda sroczka swój ogonek chwali wiec nie iwem czy jest przereklamowane czy też nie. Chodzi mi o coś z funkcją zdjęć panoramicznych, protetowych (by nie było ostrości na całym zdjęciu tylko na jednym punkcie [nie tylko w lustrzankach tak jest]) no i jakieś ładne makro (choć nie musi być duże bo makro nie jest wazne AŻ bardzo) No i ładnie by odwzorowywało kolory i odpowiednia ostrość zdjęć była.

Wiec czy ten aparat się nadaje czy moze ten gloryfikujący opis to kicha.
A może macie jakieś inne dobre propozycje na jakis niezły aparat (cena mniejsza byłaby zbawienna)

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online