Dyskusja: rodzaj plyt
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.12.2005, 17:27   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez haj
Czytalem o Benq,ale tam którą podalesz o rodzaj plyt nie piszą,a jeśli chodzi o TDK tez slyszalem ze nie czekawe.W sklepach duzo róznych firm,ale tez nie chce bawic sie osobno kupic kazdego i wypróbowac,bo ja jak kupuje to 10-50,i dla tego nie chce kupic badziewie lub pakowac sie impreze droszą.Interesuje mi srednia klasa.Pozdro
to można liczyć na pewno na jakość SONY DVD+/-R, nagrałem ich już sporo i polecam. cena 65zł/50szt. - była, bo już w jednym sklepie nie jest - 80zł ,ale pewnie można gdzieś znaleźć taniej.

jest! w tym http://www.cdrspeed.pl/

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 27.12.2005 o godz. 17:31
ed hunter jest offline