Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.12.2005, 13:37   #1483
izabellaaleksan
Bywalec

Avatar użytkownika izabellaaleksan

Data rejestracji: 21.12.2005
izabellaaleksan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Talking Re:

Witam i dziękuję za podsunięcie pomysłu, napewno sprawdzę. Ale gdyby komuś jeszcze coś przyszło do głowy, chętnie poczytam. Obrazek na drugi raz wstawię prawidłowo, nie bardzo wiedziałam jak, więc baaardzo kombinowałam. Natomiast mam pytanie co do tej uszkodzonej płyty. Skąd wiadomo, że płyta jest uszkodzona? Mógłbyś mi pokazać, skąd to wiedziałeś? Fajnie byłoby wiedzieć na drugi raz. I czy wtedy nagrywarka już nie zrobi kopii bezpieczeństwa takiej płytki? Czy może winna jest sama nagrywarka? Kupiłam BenQ, bo była taka straaaasznie chwalona, przeczytałam cały wątek tu o niej, jakoś nikt nie ma problemu z niczym. Radzi sobie ponoć ze wszystkim, żadna płytka jej nie straszna. A tu okazuje się, że coś nie bardzo? Generalnie nie mam problemu z żadną płytką CD, natomiast przy DVD zaczynają się schody do nieba wręcz. Dlatego zastanawiam się, co robię nie tak. Uparłam się jak osioł, albo mi się uda, albo będę tkwić jak sopel przy komputerze do skutku (kiedyś miałam podobną sytuację z przerabianiem uszkodzonych filmów na format KVCD,zaparłam się i w końcu opanowałam). Teraz drażni mnie fakt, że nie umiem! A wolałabym umieć, jakoś tak przyjemniej wtedy No i ta presja społeczeństwa - dzieciary stoją nade mną jak kat nad dobrą duszą i wciąż to samo pytanie - no już? no już?
Tak się zastanawiam, jak to robią inni? No bo ze robią, to widzę, po tych płytkach które moje dzieciaki przynoszą do domu. I robią to ze skutkiem!! A skoro komuś tam się udaje, to dlaczego mnie nie??
W jaki sposób mogę naprawić te uszkodzone pliki na płytce, żebym potem mogła je wykorzystać?
Pozdrawiam.

Ostatnio zmieniany przez izabellaaleksan : 28.12.2005 o godz. 14:24 Powód: dopisek!
izabellaaleksan jest offline   Odpowiedz cytując ten post