Dyskusja: Net
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.09.2002, 15:52   #11
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
kapsel napisa***322;(a)
A właśnie sobie przypomniałem w te wakację byłem u starszej w pracy skonfigurować jej kompa , jak się wszystko udało to mówię se zobaczę jakie mają łącze , weszłem na wirtualną polskę i zacząłem ściągać jakiś trailer co miał 120 mb , ściągałem bez żadnego akceleratora ale szybkość i tak była oszałamiająca zaczęło się od 200 kb/s mówię nieźle ,ale patrzę a to ciągle rośnie na końcu było ponad 1400 kb/s .Spociłem się cały z wrażenia .Moja starsza pracuje w politechnice , więc po **** jej takie łacze ja tu się w chacie męcze na 30 kb/s a moja starsz cały czas robi w office i może raz w tygodniu łączy się z centralą w celu wymiany dokumentów . Gdy wyszedłem od starszej z pracy byłem bardzo smutny . to się nazywa marnotrastwo8)
to nie jest marnotratctwo - byly wakacje i pewnie jako jeden z nielicznych kozystales z lacza - to doswiadczyles jak wyglada 10mbit w praktyce - teraz wakacje sie koncza i na ten wydzal przyjdzie kilkuset pracownikow ktorzy beda odbierac poczta, wymieniac dokumenty i drukowac jakies badziewia i transfer przestanie sie marnowac (zreszta pojdz i sprawdz - bedzie szybko ale na 1200kb/s nie licz...)