Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.12.2005, 15:55   #1502
izabellaaleksan
Bywalec

Avatar użytkownika izabellaaleksan

Data rejestracji: 21.12.2005
izabellaaleksan w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
loki7777
granie na PS2 jest pod dobrą kontrolą Wystarczy, że ja wiem, co znaczy uzależnienie (choć może ciut inne, bo od PC), zabawki też są w ruchu, figurki z Władcy Pierścienia (jakieś tam armie brzydali i inne maszkarony)
Zdjęcia wstawiać nie będę, piękna jestem jak mało kto, jeszcze by tu wszyscy potem do mnie pisali Bystra jestem od urodzenia, uparta jak osioł - no, same zalety
A teraz, z racji tej inteligencji, mam pytanie - SA w IsoBuster poszło dość szybko, natomiast mam gierkę dość mocno zniszczoną, oryginał oczywiście, i chciałam być taaaka dobra i też uprzyjemnić życie dzieciakom, więc wrzuciłam i ją w programik. No i mieli się już 22 godziny, 2% aż całe jest!!..w tym tempie ma szansę skończyć na święta wielkanocne A tak poważnie - płytka była porysowana na samym początku, więc może po przebrnięciu przez to najgorsze pójdzie dalej już gładko. Ale stąd moje pytanie - jak długo wytrzyma to BenQ Nic mi się tam nie spali, nie przegrzeje, nie wysypie? Jak długo może ten Benek tak to mielić bez uszczerbku na zdrowiu?
Pozdrawiam.
izabellaaleksan jest offline   Odpowiedz cytując ten post